Mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink megfelelő tájékoztatását és biztonságát. Jelen tájékoztatónkban olvashatja a hálózat pénzösszegek átvételére és kezelésére vonatkozó szabályait.

 

Milyen jogcímen adhatok át pénzt a YooJooz hálózat kollégáinak?

- semmilyen jogcímen nem adhat át pénzt munkatársainknak

 

Hálózatunk elsődlegesen pénzügyi termékek közvetítésével foglalkozik (későbbiekben szabályzatunkat a szolgáltatás bővítés következtében módosítjuk).

Pénzügyi termékek, ide értve többek között a Banki, Biztosítási, Lakástakarék, Pénztári, egyéb pénzügyi termékek, szolgáltatások, során Ön nem adhat át, illetve kollégánk nem kérhet Öntől semmilyen jogcímen pénzt.

 

Amennyiben Ön általunk köt egy az Ön számára kedvező termékre/szolgáltatásra szerződést, az esetleges díjat Önnek kell a vállaltak szerint teljesítenie.

Munkatársunknak feladata az Ön számára egy sárga csekket átnyújtani a fontos információkkal kitöltve (befizetendő díj), és vagy az a megfelelő átutalási tájékoztatót, az Ön számára átadni.

 

Amennyiben valaki a mi nevünkben kér Öntől pénzt a szerződés megkötésekor, vagy utólagosan, azonnal forduljon hozzánk elérhetőségeinken, de semmi esetre se adjon át pénzt!